24 Şubat 2016 Çarşamba

Cağaloğlu...

   Kasım ayından beri Cağaloğlu'na gitmedim. Oraya da gitmesem, okula gitmek haricinde evden ayrıldığım yok. Bu da demektir ki üç ayı aşkın vakittir evden gezme amacıyla çıkmadım. Hasta mıyım neyim :D

   Neyse, neler aldım? (cidden hastayım, kendi kendime de konuşmaya başladım bakın!)


Hayaletin Kanı, Benim Adım Slither, Benim Adım Alice, Hayaletin İntikamı - Joseph Delaney: Bu aralar Wardstone Günlükleri'ne taktım kafayı. Geçenlerde Hayaletin Kabusu yorumunu yayınlamıştım. Onun üzerine Hayaletin Kaderi'ni bitirdim, Benim Adım Grimalkin'i de bitirmek üzereyim. Dedim artık serinin şu kalan kitaplarını da alayım. Edit: Hayaletin Kanı için buraya, Benim Adım Slither için buraya, Benim Adım Alice için buraya, Hayaletin İntikamı için de buraya buyrunuz efenim.



Krizalitler - John Wyndham: Kitap Heberleri'nde, çıkacağından bahsetmiştim bu kitabın. Çıkmış, ancak farklı bir kapakla çıkmış ve niyeyse ciltli çıkmış. Şimdiye kadar Tudem/Delidolu'nun ciltli bastığı ilk roman sanırım.

Hasbüyü - Terry Pratchett: Diskdünya serisinin beşinci kitabı. Açıkçası arka kapak yazısını okuyunca, Wardstone Günlükleri'ni hatırlamadan edemedim. Delaney'in Pratchett'tan esinlendiği anlaşılıyor bazı noktalarda. Tabii bu kötü bir şey değil bence, geliştirip de ortaya koyuyor bunları çünkü.

   Vee, birkaç ayraç ile kartpostal... Önceki yazımda da belirtmiştim, yine belirteyim, Tudem'in bu yeni ayraçlarına bayılıyorum! Kartpostalları da kullanmayacağımı (kullanmaya kıyamayacağımı) bile bile aldım da neyse :D

   İyi günler, başka yazılarda görüşmek üzere!

4 yorum:

  1. Böyle alışveriş yazıları okumaya bayılıyorum nedense.Ben de gaza gelip gidip kitap almak istediğim için de olabilir belki bilemiyorum :D
    Ayrıca benimle konuşmuşsun gibi hissettim hiç çekinme bol bol sorulu cümle kur sen yine de ^^
    Ha bir de iyi okumalar sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendine... hakim... olmalısın... kitap almamalısın... KİTAP MI O?

      Heheh, teşekkür ederim ^_^ Sana da iyi okumalar dilerim!

      Sil
  2. Merhaba
    Krizalitler'i bende merak ediyorum nasıl bir kitap diye. Yorumunu okuyunca aklımda bir şeyler şekillenecek. Cağaloğluna benimde bir hafta için tekrar gitmek istiyorum. Geçen gittiğimde Selenge kapalı idi. Hem sahibi ile tanışıp hemde kitaplara bakmak istiyorum aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Bilim kurgu denince akan sular duruyor tabii. Sanırım Wardstone Günlükleri'ni bitirmeden Krizalitler'e başlayamayacağım, ama belli mi olur, belki öne alırım.

      Anlatmıştınız, inşallah bir dahaki sefere açık olur... Gitmeden önce arasanız Selenge'yi? Çok yol geliyorsunuz çünkü, ben üzülürdüm şahsen çektiğim yola.

      Sil