22 Ocak 2014 Çarşamba

Kitap Heberleri

   Merhabalar! Öncelikle şunu belirteyim ki, bloguma neler olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, arka plan gitmiş, bir şeyler olmuş. Bloga bakınca yazı yazasım bile gelmiyor da, neyse.

   Scott Westerfeld'in bende olmayan sadece bir kitabı vardı, o da Leviathan'dı. Epsilon Yayınları, Leviathan'ı yenilemiş, hatta serinin ikinci kitabını da yayınlamış.

       


   Bir önceki Kitap Heberleri yazımda İskender Pala'nın yeni kitabının çıkacağından bahsetmiştim. Çıkmış (hatta üstünden vakit de geçmiş):



   Bir önceki yazımda, James Dashner'in Maze Runner kitabının aralık ayında çıkabileceğinden de bahsetmiştim. Ocak ayında çıktı. Edit: Yorum!



   Monokl Yayınları'nın Twitter hesabında duyurduklarına göre, Hugh Howey'nin Wool kitabı mart ayı gibi raflarda olacakmış! Okumayı çok istediğim bir bilim-kurguydu. Edit: Yorum!



   Ve son olarak, Olimpos Yayınları'nın Facebook sayfası üzerinden verdikleri cevaba göre, Evrenin Ötesi serisinin üçüncü kitabı Shades of Earth de, şubat-mart gibi çıkacak. İnşallah demekte fayda var, çünkü geçen sene ''ekim-kasım'dan önce yayınlanmaz'' dediklerini hatırlıyorum. İlla ki ekim-kasımdan sonra oluyor gerçi, yalan değil :D Edit: Yorum!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder