3 Mayıs 2014 Cumartesi

Leyleğin Getirdiği

   Bu bölüme ne zamandır yazmamıştım, bir süredir kitap almıyordum internetten. O yüzden ''Uzun bir aradan sonra bu bölümle tekrar merhaba!'' dememin bir sakıncası yok-bu arada, uzun bir süredir ''uzun bir aradan sonra tekrar merhaba'' demediğimi de fark ettim, neyse, bu konuyu kapatalım-.

   Gelen kitaplar idefix'ten, bahar indirimleri epey güzeldi çünkü, dayanamadım, aldım birkaç kitap.


Ölüm Oyunu - Koushun Takami: Konusu Açlık Oyunları'na benziyor, ancak Açlık Oyunları'ndan yıllar önce yazılmış. Filme de uyarlanmış. Bir de, kitap buram buram limon kokuyor, her nedense :D Aynı koku Komplo kitabında da var, ancak diğerlerinde yok, ilginç. Edit: Yorum!

Komplo - Ursula Poznanski: Canım yazarım Poznanski'nin, dilimize henüz kazandırılmış olan kitabı. Beklentim yüksek. Edit: Yorum!

Kardan Kız - Eowyn Ivey: Çeşitli bloglardaki yorumlardan etkilenerek aldım bu kitabı. Bir de, kış temalı kitapların hastasıyım, o da etkili oldu kitabı almamda. Edit: Bloga yorumu yazılmayacak. Hiç sevmedim kitabı :ı

Görünmez Goril - Christopher Chabris, Daniel Simons: Görünmez goril deneyini biliyor musunuz? İzleyiciler, birbirine top atan beyaz tişörtlü çocukları saymaya çalışırken, arkadan bir goril geçer. Ne var ki izleyicilerin büyük bir kısmı gorili fark etmez bile. Bu deneyi gerçekleştiren iki psikolog yazmış bu kitabı. Edit: Sık tekrar yapmasa, güzel, ilginç bir eser. Bloga yorumu yazılamayacak.

Epic - Conor Kostick: Hımm... Bu kitaba nereden rast geldiğimi tam olarak hatırlayamıyorum, Goodreads'te Neal Shusterman'ın okunacaklar listesinde ilk defa gördüm sanırım. Bir de, bir bilgisayar oyunuyla ilgili olunca konusu, aklım çelindi. Edit: Yorum!

24 Saat Açık Kitapçının Sırrı - Robin Sloan: Bu kitaptan Kitaplık Kedisi sayesinde haberim oldu. Konusu da epey ilgi çekici. Edit: Yorum!

   İnşallah hepsini beğenirim-öbür türlü hem vakit, hem nakit kaybı, kötü oluyor-. Edit: Kitapların üçüne üç puan verdim ya, daha ne olsun -,-

8 yorum:

  1. O ölüm oyununun filmini izlemiştim, Açlık Oyunları sinemaya gelmeden önce bu filmin çakması olduğunu söylüyorlardı gidip bir izleyeyim dedim, çok psikopat kan gövdeyi götüren bir filmdi ama iyiydi okuduktan sonra izlemeni tavsiye ederim ^^
    Bu arada ayda kaç kitap bitiriyorsun, maşallah O.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi izlemeyi istiyorum da, midem kaldırır mı ki acep? :D O kadar da fazla okumuyorum yahuu :D

      Sil
    2. Kaldırır kaldırır normal düzeyde kan var bence aşırı değil :D En azından hatırladığım kadarıyla :)

      Sil
  2. Keyifle okuuuu

    YanıtlaSil
  3. Pek güzeller keyifli okumalar ^-^

    YanıtlaSil