21 Nisan 2015 Salı

Leyleğin Getirdiği

   Bahar kampanyasının aklımı çelmesiyle, bir baktım ki bir şeyler eklemişim sepete... :D

   Kargo idefix'ten. Ellerinde olan kitapları hemen gönderdiler, iki kitabımsa temin edilmekte. Bu iki kitap Çağlar Boyunca Quidditch - Kenniworthy Whisp ile Koralin ve Gizli Dünya - Neil Gaiman (Edit: Yorum!). Bugün elime ulaşanlar ise şunlar:


Bütün İsimler - José Saramago: Saramago candır! Bu kitap çok yakın bir arkadaşımın önerisiydi, alabildim sonunda.

Sessizliğin Müziği - Patrick Rothfuss: Kralkatili Güncesi'nin yan kitabı sayılabilecek bu kitapta Auri'nin hikayesi anlatılıyor. İçinde illüstrasyonlar da var. Auri, Kralkatili Güncesi'nde hikayesini en çok merak ettiğim karakterlerdendi, bu sebeple Rothfuss bu kitabı yazdığı için çok mutluyum. Keşke Elodin'in de hikayesini yazsa! Edit: Yorum!

Mağara - José Saramago: Tekrar yazayım, Saramago candır :P Mağara, konusuyla ilgimi çeken bir kitaptı, inşallah kitabı severim.

   Diğer kitaplar gelince kısa bir ''Leyleğin Getirdiği'' yazısı daha hazırlayacağım :) Bu arada, Saramago'nun kitapları jelatinli halde geldi, sevindim. Bazen D&R'de vs. jelatini yırtılmış, kapağı burulmuş halde görüyorum bu Saramagoları, içim acıyor cidden, nasıl kıydınız canım kitaba diyesim geliyor. Abartmayayım :P Ama neden bir insan hasar görmüş kitabı alsın ki? Ne yapıyorlar o hasarlı kitapları acaba? Neyse, çenem düştü. Gidiyorum, kendinize iyi bakın :)

   Edit: Çağlar Boyunca Quidditch iptal edildi :'( Koralin ve Gizli Dünya da bir haftayı aşkın sürede temin edilebildi ancak. Yani neymiş, idefix'ten stokta olmayan kitapları sipariş etmemeliyiz. Bu arada, çok üşendim, Koralin'in fotoğrafını çekmedim. Yeni bir Leyleğin Getirdiği yazısı da hazırlamayacağım bu sebeple, tembel ben :D
  

4 yorum:

  1. Öncelikle keyifli okumalar dileyeyim :)
    Saramago'nun "Mağara"sı ne zamandır kitaplığımda bekleyip duruyor bir türlü başlayamadım..
    Nerede olduğunun hatırlamıyorum ama bir yerde d&r'ın internet alışverişlerinde bazen hasarlı kitap gönderdiğini okumuştum, o şekilde elden çıkarıyor olabilirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, size de keyifli okumalar ^_^
      Mağara'yı bitirince yazarsınız, isterseniz konuşuruz kitap üzerine? :) Ben de henüz okumadım gerçi, Bütün İsimler'i okuyorum şu an.
      Bu tür kitap satış yerleri zarar etmek istemiyor olabilir, ancak alıcıya da haksızlık oluyor. Hasarlı kitapları indirimle sattıkları bir stand açsalar iyi olur aslında. Yordam Kitap'ın Cağaloğlu'ndaki yerinde böyle mesela, hasarlı veya baskı hatalı kitaplar %60-75 indirimli (ki, bazılarının hasarlı olduğu anlaşılmıyor bile).

      Sil
  2. Okuyunca konuşmayı isterim tabii :) ah bir de okuma listemi düzenleyebilsem! Yeni aldıklarım + eskilerden görüp aklıma düşenler + birden ilham gelip araya aldıklarım vs. derken bir türlü düzen tutturamıyorum. Ama Mağara'yı öne alacağım bu sefer :)
    Yordam Kitap'ın yöntemi iyimiş, daha önce duymamıştım. Böyle bir şeyi d&r da yapsa keşke ama yapacağını pek zannetmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe, ben de hiç okuma düzeni koyamıyorum kendime, anlıyorum sizi :D
      Bu arada, entelkitap@gmail.com'a bir mail atabilir misiniz mümkünse? Mailinizi göremedim de blogunuzda, bir şey yazacaktım size :)

      Sil