30 Kasım 2015 Pazartesi

Leyleğin Getirdiği

   Bu muşamba ne güzellikler gördü yahu...


   Çok sevdiğim Harry Potter serisini, çok sevdiğim Jim Kay'ın illüstre edeceğini duyunca havalara uçmuştum. Ancak Yapı Kredi'nin bu kitabı satışa sunacağından emin değildim, bu sebeple biraz üzgündüm. Hiç bekletmeden kitabı bizde de satışa sunduklarını görünce ise epeyce uçtum havalara, oralardan manzara çok güzel, bunu da belirteyim (hayır, basınç beni etkilemedi, sevinç kabarcığı beni korumuş olmalı).

   Küçük birkaç not düşeyim:

- Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın yorumuna buradan ulaşabilirsiniz. Yorum halihazırda mevcut olduğu için bu özel baskıya uzun yorum yazmayacağım. Baskısına ve çizimlerine ilişkin bir şeyler yazarım sanırım.

- Jim Kay ile tanışmam, Patrick Ness'in Canavarın Çağrısı sayesinde olmuştu (kitabın illustratörü Jim Kay idi). O kitabın yorumuna da buradan ulaşabilirsiniz -en sevdiğim kitaplardandır Canavarın Çağrısı bu arada-.

- Leylek idefix'ten gelme. Normalde uzunca bir süre internetten alışveriş yapmamayı düşünüyordum. Ancak kitabı bir arkadaşımla beraber aldık (bir ona bir bana). Ki kendisi bana Harry Potter'ın ilk kitabını hediye eden ve böylece seriye başlamamı sağlayan insandır. Teşekkürlerimi de sunayım ona buradan, tekrardan.

2 yorum:

  1. O 'baba' kitap buymuş demek :D bayadır potterhead lerden duyup bildiğim bi kitaptı da, bu alışveriş için aklıma gelmemişti nedense :D Bir potterhead olmasam da bu kitabın baskısına bitiyorum ya :D Olsaydım kesin arşivlemek isterdim, aslında Jim Kay bile yeterli de neyse şimdi kendi kendimi gaza getirmeyim :D :D Keyifle okuyasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baskısı hakikaten çok güzel. Ve tabii ki, Jim Kay'ın şahane çizimleri...

      Teşekkür ederim :)

      Sil