20 Şubat 2013 Çarşamba

Tazecik Kitap Yorumu: Bir Milyon Güneş - Beth Revis

 

    Birinci kitap olan Evrenin Ötesi'nin yorumu burada.

   Öhöm. Bir düzeltmeyle başlamak istiyorum. Daha ne kadar şok olabiliriz, demiştim Evrenin Ötesi yorumumda, yanılmışım. Hem de nasıl :D

   Serinin ikinci kitabında artık Bilge, Çırak'tır. Çırak, Phydus kullanımını kesmiştir ve bilinci yerine gelen halk, ''kendinizi yönetin'' yahut ''lideri takip edin'' nidaları eşliğinde darbe yapmaktadırlar. Eskiden otoritenin var olduğu Godspeed'de artık isyan vardır. 

   Çırak isyanı bastırmaya uğraşırken Amy de Orion'ın kendisine bıraktığı ipuçlarının peşinden gidiyor. Bu ipuçları sayesinde gerçekler açığa çıkıyor. Sanıyorsunuz ki eh artık bitti gizemler, daha feci bir şey çıkıyor ortaya. Bir de Orion'ın dediğine göre Amy'nin vermesi gereken bir karar varmış. O karar yok mu... Aman Yarabbim.

   Üçüncü kitap olan Shades of Earth yurtdışında 15 Ocak'ta çıktı. Olimpos Yayınları da Türkçe versiyonunun yayın tarihini ilerleyen günlerde bildirecekler!

   Edit:
   Serinin üçüncü kitabı Dünyanın Gölgesi'nin yorumu burada.

Puan: 5

2 yorum:

  1. Ben de daha yeni alıp bitirdim kitabı ama Orion'un dedikleriyle nasıl şok oldum. Önce Çırak şeyi gezegeni görüyor, a-ha dedim işlere bak sen, sonra git diğer şeyi öğren! Nasıl heyecanlı, nasıl garip bitti. Zaten fena halde ilgimi çeken bir seri idi -Mars One Projesi gibi bir bakıma- bu ikinci kitabı bir başka ama :D Nasıl dolduysam artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi amaa? :D Allah'ın izniyle Tüyap'a yetişecekmiş üçüncü kitap, nasıl merak ediyorum, anlatamam :D

      Sil